Zoeken:

Zoek & Boek

Verslag evenement 2015

Ermelo, oktober 2015
Een overgetelijke dag voor 100 kinderen in Klimbos Ermelo en ’t Jagersnest!

Op woensdag 10 oktober 2015  beleefden 100 kinderen van 6 tot 20 jaar die wel eens een verzetje kunnen gebruiken, een fantastische ‘Avontuurlijk Ontspannen’ dag in het Klimbos Ermelo. Deze dag werd hen aangeboden door de VDB Foundation, een jaarlijks terugkerend evenement van de VDB recreatie groep.  

In samenwerking met De Voedselbank, ZorgDat (jonge mantelzorgers), Talent House  (straathoekwerk) en Stichting Present worden de kinderen/jongeren aangemeld. De groepen zijn verdeeld in twee leeftijdscategorieën. ’s Morgens vermaakten de kids van 6-12 jaar zich en ‘s middags gingen de jongeren van 13-20 jaar het Klimbos in.

Met gratis busvervoer werden de deelnemers uit  Putten, Ermelo en Harderwijk opgehaald en weer teruggebracht. Tijdens het klimmen, werden zij professioneel begeleid door medewerkers van Klimbos Ermelo en na afloop gingen de deelnemers gezamenlijk eten bij -Nederlands Kampioen Pannenkoeken Bakken- ’t Jagersnest in Ermelo. Kortom het werd een hele gezellige, maar vooral onbezorgde dag!

Avontuurlijk Ontspannen
Gert van den Broek, directeur VDB recreatie groep: “Wij ontvangen in onze recreatiebedrijven jaarlijks ruim 100.000 mensen die bij ons recreëren. Wij vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk en wilden graag kinderen/jongeren, die om sociale of financiële redenen weleens een verzetje kunnen gebruiken, ook een fijne beleving bezorgen. Avontuurlijk Ontspannen is niet voor niets onze slogan.”

Recreatiecentrum "De Paalberg"
Drieërweg 125, 3852 MA Ermelo
Bel: 0341 - 55 23 73 of E-mail: info@paalberg.nl

Twitter

Bally lied: https://t.co/I2qCNL5VZH via @YouTube

Raad het aantal eitjes in de vaas en maak kans op een leuk paaspakket! U kunt raden tot 25 maart via onze Facebook… https://t.co/GGTcjnfsSj

Twitter:


Facebook: